Investiţie de 10 milioane de euro pentru o nouă etapă a unui complex rezidenţial cu apartamente de închiriat din Capitală

Autor: Andra Stroe Postat la 01 martie 2021 185 afişări

Investiţie de 10 milioane de euro pentru o nouă etapă a unui complex rezidenţial cu apartamente de închiriat din Capitală

Compania cu acţionariat american Bucharest Properties REIT, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de apartamente exclusiv pentru închiriat din Bucureşti, anunţă printr-un comunicat de presă că a finalizat a doua etapă a complexului rezidenţial Vitan Estates. Începând cu luna februarie, complexul are încă două clădiri încadrate în clasa A, de 11 etaje fiecare, ridicate în urma unei investitii de peste 10 milioane de euro. În urma finalizării acestei etape compania spune că sunt disponibile spre închiriere un număr de 156 garsoniere şi apartamente, mobilitate şi utilate, investiţia totală în acest proiect ridicându-se la peste 20 de milioane de euro.

Complexul rezidenţial Vitan Estates, destinat exclusiv închirierii şi dezvoltat pe sistem occidental, este localizat în imediata apropiere a staţiei de metrou Mihai Bravu, pe un teren cu o suprafaţă totală de 7.000 metri pătraţi. Cu această nouă etapă finalizată, proiectul cuprinde 3 blocuri, cu un regim de înălţime de 10 şi 11 etaje şi un total de 320 de locuinţe disponibile spre închiriere.

„Toate unităţile locative finalizate în această etapă a proiectului sunt mobilate şi utilate, dotate cu centrală proprie şi aer condiţionat. Chiriaşii Vitan Estates beneficiază şi de numeroase alte facilităţi, cum ar fi servicii de cablu şi internet incluse în preţul chiriei lunare, servicii de concierge şi pază 24/7, locuri de parcare pentru maşini şi pentru biciclete. Totodată, locatarii au acces la spălătorie şi uscătorie, la o sală de fitness, bancomat, un supermarket şi un bistro, localizate chiar în incinta complexului rezidenţial Vitan Estates”, spune Kim Vrânceanu, CEO al Bucharest Properties.

Compania se adresează cu preponderenţă tinerilor profesionişti, români şi expaţi deopotrivă, persoane singure sau cupluri, care au un anumit stil de viaţă şi care îşi doresc să locuiască într-un cartier rezidenţial modern, localizat central, cu acces rapid la reţeaua de metrou, dar şi accesibil pentru posesorii de maşini personale.

Prima etapa a proiectului, lansată în 2016, a necesitat o investitie de 10 milioane de euro. Gradul de ocupare al apartamentelor este, în medie, de 90%, aproximativ un sfert dintre chiriaşi fiind în complex încă de la început. Sursele de finanţare au fost din fonduri proprii, dar şi dintr-un credit contractat de la First Bank, partener al Vitan Estates şi în această a doua etapă a proiectului.

Potrivit reprezentanţilor businessului, chiria pentru o garsonieră începe de la 350 euro/lună, iar pentru apartamentele de 2 camere de la 450 euro/lună. Contractele de închiriere se fac pe o perioadă de minimum 12 luni, iar pentru primele 50 de apartamente închiriate compania anunţă tarife promoţionale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ansamblu rezidential,
investitie,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.