Inundaţiile din Teleorman: 22 de localităţi afectate, 160 de case inundate

Postat la 23 aprilie 2014 23 afişări

Numărul localităţilor din judeţul Teleorman afectate de inundaţii în urma revărsării mai multor râuri şi pâraie a ajuns la 22, apa intrând în peste 160 de case.

Inundaţiile din Teleorman: 22 de localităţi afectate, 160 de case inundate

 Apele revărsate ale mai multor râuri şi pâraie continuă să provoace pagube în judeţul Teleorman, 22 de localităţi, între care municipiile Alexandria şi Roşiorii de Vede, fiind afectate de inundaţii, conform datelor furnizate, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Potrivit ultimului bilanţ al inundaţiilor, la Alexandria viiturile au afectat un pod peste DN 6 (E70), ai cărui piloni de susţinere s-au erodat, şi un poligon care aparţine Clubului Sportiv Teleorman.

În Roşiorii de Vede opt curţi au fost inundate după revărsarea râului Bratcov.

De asemenea, 27 de sate din 20 de comune au fost inundate după ce râurile Teleorman, Vedea, Burdea, Tecuci, Câinelui şi mai multe pâraie au ieşit din matcă. Astfel, sunt afectate 167 de case, 403 curţi, 639 de anexe gospodăreşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inundatiile-din-teleorman-22-de-localitati-afectate-160-de-case-inundate-12509150
12509150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.