PIAŢA IMOBILIARĂ: Cât a crescut preţul apartamentelor în cele mai mari oraşe din ţară

Postat la 23 aprilie 2014 148 afişări

Preţul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante oraşe din ţară, inclusiv Bucureşti, a crescut în luna martie pentru a treia lună consecutiv, însă per total, nivelul se menţine sub cel din perioada similară a anului trecut.

PIAŢA IMOBILIARĂ: Cât a crescut preţul apartamentelor în cele mai mari oraşe din ţară

 Astfel, diferenţa de preţ faţă de perioada similară a anului trecut se situează sub 5% în toate marile oraşe ale ţării, potrivit unui comunicat al portalului imobiliare.ro.

În luna martie creşterea preţurilor a fost în medie de 2,1% (faţă de un plus de 0,6% în ianuarie şi 1,8% în februarie), de la 919 euro pe metru pătrat util, până la un nivel de 938 de euro pe metru pătrat.

Faţă de luna martie a anului trecut, preţurile actuale sunt cu 2,1% mai mici (în scădere de la 958 de euro pe metru pătrat).

"După un trimestru întreg de scumpiri, diferenţa de preţ faţă de perioada similară din 2013 s-a îngustat considerabil, situându-se sub o marjă de 5% în toate marile oraşe ale ţării - pentru apartamentele noi şi vechi deopotrivă. Chiar mai mult decât atât, există categorii de apartamente unde pretenţiile proprietarilor sunt mai mari acum decât anul trecut", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piata-imobiliara-cat-a-crescut-pretul-apartamentelor-in-cele-mai-mari-orase-din-tara-12508684
12508684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.