Întreaga redacţie de ştiri a unui post TV CONCEDIATĂ din cauza unei ştiri care nu coincis "politicii editoriale"

Postat la 02 octombrie 2018 482 afişări

Întreaga redacţie de ştiri a postului de televiziune 10TV din Republica Moldova a fost concediată joi, 27 septembrie, din cauza unei ştiri, care nu a mai coincis „politicii editoriale“, în care era criticat dur regimul Plahotniuc-Dodon, informează site-ul cotidianul.md.

Întreaga redacţie de ştiri a unui post TV CONCEDIATĂ din cauza unei ştiri care nu coincis "politicii editoriale"

Anunţul despre concedierea jurnaliştilor a fost făcut chiar de jurnaliştii concediaţi, printre care şi Anatol Ursu, moderatorul emisiunii „Sfatul Ţării”.

Potrivit acestuia, întreaga redacţie de ştiri a fost concediată din cauza unei ştiri care reflecta declaraţia unui europarlamentar german care a criticat dur regimul Plahotniuc-Dodon, în contextul expulzării a şapte cetăţeni turci, angajaţi ai reţelei de licee Orizont.

Ştirea respectivă este că deputatul Parlamentului European din partea Grupului Stânga Europeană, Helmut Scholz, declară că Uniunea Europeană îşi pierderea încrederea în posibilităţile Republicii Moldova de a îndeplini angajamentele asumate în Acordul de Asociere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stiri,
concediere,
cauza,
redactie,
politica,
post,
refuz,
tv,
critici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.