Care sunt ultimele modalităţi de plată a automobilelor Dacia

Autor: Andra Stroe Postat la 01 octombrie 2018 120 afişări

Începând cu luna septembrie, clienţii Automobile Dacia, cel mai mare producător român de automobile, pot face online plata avansului pentru achiziţionarea unui automobil Dacia, cu cardul bancar, anunţă reprezentanţii Netopia Payments, procesatorul de plăţi electronice prin intermediul căruia se vor putea efectua achiziţiile.

Care sunt ultimele modalităţi de plată a automobilelor Dacia

În urma parteneriatului, Netopia Payments îşi consolidează portofoliul de clienţi din zona auto, Automobile Dacia fiind primul producător român de autovehicule care introduce plăţile digitale pentru achiziţionarea unui automobil.

„Faptul că trăim într-o eră digitalizată ne oferă posibilitatea să ne simplificăm cu mult activităţile, chiar şi atunci când vorbim de procesul de achiziţionare a unei maşini noi”, declară Antonio Eram, CEO şi fondator al Netopia Payments.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
automobile,
plati,
achizitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.