Intervenţii pe bandă rulantă ale salvamontiştilor. La misiuni participă şi elicopterele SMURD

Autor: Petru Mazilu Postat la 12 august 2023 31 afişări

Intervenţii pe bandă rulantă ale salvamontiştilor. La misiuni participă şi elicopterele SMURD

Salvamontiştii din Sibiu au un sfârşit de săptămâna aglomerat. Aceştia intervin pentru salvarea unor turişti români şi străini aflaţi în dificultate în diferite zone montane. La misiuni participă şi elicoptere SMURD.

Salvamontiştii sibieni intervin pentru evacuarea unui turist francez în vârstă de 54 de ani care acuză dureri lombare şi se află în incapacitate de deplasare. Turistul se află pe Valea Doamnei, iar un elicopter a fost solicitat pentru evacuare.

Salvamontiştii sibieni au intervenit şi în noaptea de vineri spre luni pentru a salva două persoane rătăcite în zona Lacului Capra.

Un alt grup s-a rătăcit în drumul spre Cabană Podragu, iar un polonez de 61 de ani a fost evacuat cu ajutorul elicopterului SMURD de la Podul Giurgiului, Munţii Făgăraş

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salvamont,
intervenţii,
misiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.