Internet gratuit şi nelimitat pentru abonaţii Vodafone. Vedeţi aici cum puteţi primi

Postat la 18 iunie 2016 7084 afişări

Vodafone România, al doilea jucător de telefonie mobilă de pe piaţa locală de profil, le oferă gratuit clienţilor trafic de date nelimitat în ţară şi în străinătate

Internet gratuit şi nelimitat pentru abonaţii Vodafone. Vedeţi aici cum puteţi primi

Vodafone România, al doilea jucător de telefonie mobilă de pe piaţa locală de profil, le oferă gratuit clienţilor trafic de date nelimitat în ţară şi în străinătate prin intermediul unei opţiuni numite Bye Bye WiFi.

Invităm toţi abonaţii noştri să spună Bye Bye WiFi, să scape de grija căutării de reţele wireless sau de parole şi să se bucure de avantajele Supernet 4G, fără să se mai gândească la traficul consumat”, a declarat Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România. 

Vedeţi AICI care sunt condiţiile şi cum puteţi beneficia de ofertă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
trafic,
vodafone
/actualitate/internet-gratuit-si-nelimitat-pentru-abonatii-vodafone-vedeti-aici-cum-puteti-primi-15499540
15499540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.