Intalnirea „Trilateralei”. Cum i-au primit Basescu si Isarescu pe membrii misterioasei organizatii de sute de miliarde de euro

Postat la 18 octombrie 2010 17 afişări

Comisia Trilaterala (Trilateral Commission), una dintre cele mai influente organizatii mondiale, si-a tinut la Bucuresti, de vineri pana duminica, reuniunea anuala a "aripii" europene. Peste 100 de personalitati din randul politicienilor si oamenilor de afaceri din spatiul comunitar s-au intalnit la Banca Nationala, sub patronajul guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, unul din cei doi membri romani ai Trilateralei, alaturi de Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI.

Intre cei prezenti si la dineul oferit, sambata, de presedintele Traian Basescu la Cotroceni s-au numarat Peter Sutherland - presedintele Goldman Sachs, Jacob Frenkel - presedintele JP Morgan Chase, Wolfgang Ischinger - presedintele Conferintei de Securitate de la München, Marek Belka - presedintele Bancii Nationale a Poloniei, Michael Fuchs - vicepresedinte executiv al Comisiei si vicepresedintele CDU (partidul din care face parte cancelarul Germaniei, Angela Merkel), alti reprezentanti la varf ai unor corporatii internationale si lideri politici, diplomati si reprezentanti elitei academice.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intalnirea-trilateralei-cum-i-au-primit-basescu-si-isarescu-pe-membrii-misterioasei-organizatii-de-sute-de-miliarde-de-euro-7488863
7488863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.