Insulă de vânzare. Cât vă costă să deţineţi propriul paradis

Autor: Ioana Matei Postat la 02 august 2020 529 afişări

O insulă privată cu servicii complete este de vânzare în zona Marii Bariere de Corali din sudul Australiei, potrivit CNN.

Insulă de vânzare. Cât vă costă să deţineţi propriul paradis

Pumpkin Island (Insula Dovleacului) se află la 14 kilometri sau la o distanţă de 30 de minute de coasta Queenslandului. Include o plajă privată, un golf plin cu stridii proaspete şi un complex alimentat de surse de energie regenerabilă. În prezent, insula este deţinută de Wayne şi Laureth Rumble, prin intermediul companiei lor, Sojourn Retreats. „A fost locul ideal în care să petrecem izolarea în perioada pandemiei”, a declarat cuplul pentru CNN Travel. Proprietatea este listată pe piaţă cu un preţ de vânzare de 17 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.