INS: Afacerile din comerţul en gros au crescut în primul trimestru din 2017 faţă de 2016

Postat la 15 mai 2017 29 afişări

Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, cu excepţia comerţului auto, a crescut în primul trimestru din 2017 faţă de aceeaşi perioadă din 2016, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată cu 6,3%, respectiv cu 6,2%, se arată în comunicatul publicat de Institutul Naţional de Statistică (INS).

INS: Afacerile din comerţul en gros au crescut în primul trimestru din 2017 faţă de 2016

Potrivit datelor publicate pe site-ul INS, în primul trimestru din 2017 comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete, serie brută, în termeni nominali, a crescut cu 6,3% datorită creşterii comerţului cu ridicata specializat al altor produse (+15,9%), comerţului cu ridicata nespecializat (+11,5%), comerţului cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor şi al tutunului (+8,0%), comerţului cu ridicata al altor maşini, echipamente şi furnituri (+4,2%) şi comerţului cu ridicata al bunurilor de consum, altele decât cele alimentare (+2,2%).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.