Înregistrări audio din cabina avionului prăbuşit Ethiopian Airlines. Pilotul a raportat că „nu putea controla” aeronava, înainte de dezastru

Postat la 14 martie 2019 34 afişări

Pilotul avionului Ethiopian Airlines a spus controlorilor de trafic aerian că are probleme cu menţinerea controlului asupra aeronavei Boeing 737 Max 8, conform unei înregistrări din cabină, relatează The Guardian.

Înregistrări audio din cabina avionului prăbuşit Ethiopian Airlines. Pilotul a raportat că „nu putea controla” aeronava, înainte de dezastru

Pilotul nu a menţionat alte probleme externe precum stoluri de păsări, dar bărbatul a cerut permisiunea să se întoarcă la aeroportul din Addis Ababa, la câteva minute după decolare. Acesta le-a spus controlorilor că avea „probleme de menţinere a controlului” asupra avionului, dar nu a declarat alte erori.

 

Compania Ethiopian Airlines va trimite cutiile negre pentru analiză în Europa, şi nu cum era de aşteptat în Statele Unite.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
pilot,
inregistrari,
refuz,
control

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.