Inna, huiduită la Satu Mare, în timpul unui concert. Gestul care a indignat mulţimea

Postat la 28 mai 2022 3926 afişări

Inna, huiduită la Satu Mare, în timpul unui concert. Gestul care a indignat mulţimea

Inna a reuşit să înfurie o parte dintre oamenii veniţi la un concert în Satu Mare, după ce a salutat publicul în maghiară.

La urcare pe scenă, artista a spus ”Mit csinals, Satu Mare”, care înseamnă „Ce mai faci, Satu Mare”, conform site-ului Gazeta de Nord Vest.

După acest moment, numeroşi oameni din public au huidut-o pe cântăreaţă.

Mai mult, presa locala transmite că mulţi dintre oameni au plecat de la concert în semn de protest faţa de gestul artistei.

După concertul de la Satu Mare, Inna a plecat la Budapesta, unde avea programat un spectacol.

În urma publicării acestui articol, reprezentanţii artistei au solicitat un drept la replică, pe care îl redăm aici:

„Videoul respectiv este scurtat imediat după momentul apariţiei artistei pe scenă - nu se aud huiduieli, iar mai jos puteţi vedea un video de la finalul showului, unde publicul era numeros; la fel, din fotografii reiese câţi oameni erau în public, nicidecum că au plecat. 

Video Inna Satu mare de la finalul showului: aici şi aici

Foto: aici

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concert,
gest,
inna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.