LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Infotrafic: Ceaţă densă pe şoselele din Bihor. Pe DN 76, vizibilitatea a scăzut sub 30 de metri

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 02 ianuarie 2020 60 afişări

Infotrafic: Ceaţă densă pe şoselele din Bihor. Pe DN 76, vizibilitatea a scăzut sub 30 de metri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, joi după-amiaza, pe mai multe şosele din judeţul Bihor este ceaţă densă şi că vizibilitatea a scăzut, în unele locuri, chiar sub 30 de metri.

Potrivit Poliţiei Române, pe mai multe drumuri din judeţul Bihor se circulă în condiţii de ceaţă densă, iar vizibilitatea a scăzut pe alocuri sub 50 de metri.

„Pe DN 76, între localităţile Duşeşti şi Beiuş, vizibilitatea este redusă chiar sub 30 de metri”, au transmis reprezentanţii Infotrafic.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteza mică, să evite manevrele care pot deveni riscante în condiţii de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trafic,
ceaţă,
poliţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.