Inevitabilul s-a produs: Bentley pregateste un SUV de lux

Postat la 19 iulie 2011 45 afişări

Bentley va fi primul constructor de lux care va intra pe segmentul SUV-urilor, potrivit siteului autoblog.com. Aceasta informatie nu este un zvon, ci o certitudine potrivit siteului american, informatia venind la cativa ani de la aparitia zvonurilor.

Mai mult, astfel de zvonuri au fost si pentru marci precum Aston Martin sau Ferrari, numai ca in cazul marcii din Maranello zvonurile s-au concretizat numai in modelul Ferrari FF, un shooting break cu tractiune integrala, departe insa de ideea de SUV. Jurnalistii de la publicatia germana auto - motor und sport au avut un interviu cu presedintele Bentley iar informatia a fost preluata de autoblog.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bentley,
SUV,
constructor,
masini
/actualitate/inevitabilul-s-a-produs-bentley-pregateste-un-suv-de-lux-8507265
8507265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.