Indicele Dow Jones al Bursei de la New York a depăşit şi pragul istoric de 26.000 de puncte

Postat la 16 ianuarie 2018 57 afişări

Dow Jones, cel mai important indice al Bursei de la New York, a depăşit, în şedinţa de tranzacţionare de marţi, valoarea maximă istorică de 26.000 de puncte, pe fondul anunţării unor performanţe şi aşteptări optimiste ale companiilor din portofoliu, notează Reuters.

Indicele Dow Jones al Bursei de la New York a depăşit şi pragul istoric de 26.000 de puncte

Dow Jones Industrial Average a urcat cu 225,34 puncte (+0,87%), la 26.028 de puncte, având cea mai rapidă creştere - cu 1000 de puncte - după ce la 4 ianuarie atinsese valoarea de 25.000 de puncte.

„UnitedHealth a crescut cu 2,2%, după ce cel mai mare asigurător de sănătate din SUA a raportat rezultate care au depăşit estimările analiştilor şi au majorat previziunile privind profitul întregul an 2017. Citigroup Inc a urcat cu 1,4%, după ce creditorul a raportat un profit care a depăşit aşteptările Wall Street ca fiind o forţă în susţinerea afacerilor consumatorilor”, mai arată sursa citată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.