ALDE: Propunerea de premier va fi făcută în coaliţie. Au existat sincope în coordonarea miniştrilor

Postat la 16 ianuarie 2018 37 afişări

Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, transmite că noua propunere de premier va fi făcută în cadrul coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, după o analiză amănunţită, recunoscând că au existat unele sincope în special legat de coordonarea echipei de miniştri şi secretari de stat.

ALDE: Propunerea de premier va fi făcută în coaliţie. Au existat sincope în coordonarea miniştrilor

„ALDE a luat act de demisia lui Mihai Tudose din funcţia de prim-ministru, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către PSD. Noua propunere oficială pentru funcţia de premier va fi făcută în

cadrul coaliţiei de guvernare PSD-ALDE. Însă, decizia cu privire la nominalizarea unui nou prim-ministru trebuie să fie luată în urma unei analize amănunţite, în aşa fel încât să ne asigurăm că programul de guvernare al coaliţiei PSD – ALDE va fi pus în aplicare", se arată în comunicatul transmis de Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE.

Potrivit sursei citate, vor fi urmărite două obiective la alegerea noului premier.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.