Îndemn inedit al unei cunoscute mărci auto: Nu cumpăraţi această maşină!/ Companie le propune altceva clienţilor

Postat la 12 decembrie 2018 441 afişări

De regulă publicitatea auto este previzibilă, vorbind despre designul sau confortul noilor modele de automobile şi îndemnând clienţii să se grăbească la showroom. Dar în Germania, noua campanie Volvo spune "Nu cumpăraţi această maşină", relatează Bloomberg.

Îndemn inedit al unei cunoscute mărci auto: Nu cumpăraţi această maşină!/ Companie le propune altceva clienţilor

Iniţial sloganul pare extras din lecţia de marketing "nu faceţi niciodată aceste lucruri", dar de fapt se potriveşte cu strategia Volvo de a atrage şoferii spre abonamente asemănătoare serviciilor de streaming precum Netflix sau Spotify.

 

Clienţii plătesc o singură factură lunară care acoperă diverse taxe şi reparaţii - un plan care ar trebui să acopere jumătate din producţia companiei până în 2025. "Este foarte transparent, un mod de a avea o maşină fără complicaţii", spune Hakan Samuelsson, CEO Volvo . "Ştii exact ce costă."

 

După o perioadă de încercări în SUA şi Europa, în ultimul an, în octombrie Volvo a introdus un program la nivel naţional în Germania, cu abonamente la aproape toate modelele sale. Costul lunar variază de la 498 euro (561 dolari), pentru o versiune de bază a vehiculului său sport compact XC40 de până la 929 euro pentru un SUV de top XC90 cu jante din aliaj şi tapiţerie din piele Nappa. Volvo declară că un abonament diferă de un contract de închiriere tradiţional prin faptul că nu există nici o taxă de plată în avans sau de închiriere, iar preţul include asigurarea, taxele, asistenţa rutieră şi servicii precum preluarea de la locuinţa dvs. şi montarea şi depozitarea anvelopelor de iarnă.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
clienti,
masina,
auto,
cumparare,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.