Incredibil: într-un judeţ din România tribunalul a decis ca restaurantele şi barurile să nu fie închise, anulând decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Autor: Cristina Roşca Postat la 04 noiembrie 2020 106 afişări

Incredibil: într-un judeţ din România tribunalul a decis ca restaurantele şi barurile să nu fie închise, anulând decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Tribunalul din Bacău a decis anularea deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de a închide restaurantele şi barurile din judeţ, însă hotărârea nu este definitivă, ea putând fi contestată. Mai mulţi jucători HoReCa din judeţ s-au asociat şi au intentat la secţia a II-a civilă şi de contencios administrativ şi fiscal un proces pentru anulare act administrativ cu caracter normativ.

Judecătorii au decis anularea “art 2 alin 7 din hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, nr 44 din data de 15.10.2020. Suspendă art 2 alin 7 (…) până la soluţionarea definitivă a cauzei. Obligă pârâtul la emiterea unui alt HCJSU care să cuprindă măsuri graduale de combatere a COvid-19 pentru industria HoReCa.”

Decizia vine într-o perioadă în care autorităţile au luat decizia închiderii la interior a localurilor HoReCa din cele mai multe zone din ţară ca urmare a creşterii numărului de cazuri de îmbolnăviri. Măsuri similare au fost luate însă de majoritatea ţărilor europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anulare,
bacau,
comitet,
inchidere,
urgenta,
baruri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.