Incidente violente la Paris: Poliţia a reţinut aproximativ 300 de persoane

Postat la 27 mai 2013 46 afişări

Poliţia a reţinut aproximativ 300 de persoane în urma manifestaţiei de la Paris împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, care a degenerat, duminică seara, în violenţe.

Incidente violente la Paris: Poliţia a reţinut aproximativ 300 de persoane

 La Paris, manifestaţia a reunit între 150.000 de persoane, potrivit poliţiei, şi peste un milion, potrivit organizatorilor care, încă o dată, au denunţat "minciuna" prefecturii. Aproximativ 2.800 de persoane au răspuns apelului Institutului Civitas, apropiat catolicilor integrişti, şi au defilat separat.

În spatele acestei dispute privind cifrele, mobilizarea pare să se fi diminuat odată cu votul definitiv din 23 aprilie al legii care permite căsătoria între persoane de acelaşi sex şi adopţia de către cuplurile homosexuale. Ultima mare manifestaţie naţională, la 24 martie la Paris, a reunit, potrivit organizaţiei "La Manif pour tous", 1,4 milioane de persoane şi 300.000, potrivit poliţiei.

După dispersarea manifestaţiei, care s-a desfăşurat fără tulburări, câteva sute de persoane au provocat incidente violente în cursul serii, timp de două ore, pe Esplanada Invalizilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incidente-violente-la-paris-politia-a-retinut-aproximativ-300-de-persoane-10902870
10902870
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.