Incidenţa Covid în Capitală, în uşoară scădere faţă de miercuri

Autor: Cosmin Pirv Postat la 21 octombrie 2021 26 afişări

Incidenţa Covid în Capitală, în uşoară scădere faţă de miercuri

Incidenţa Covid în Capitală a ajuns joi la 16,5 la mia de locuitori, în uşoară scădere faţă de cea de miercuri, a anunţat DSP.

Potrivit DSP Bucureşti, incidenţa Covid în Capitală este joi de 16,5 la mie, faţă de 16,51 cât a fost cea înregistată miercuri.

Marţi, incidenţa a fost de 16,44, iar luni 16,42.

Vineri, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a respins propunerea INSP de carantinare a Bucureştiului şi a judeţului Ilfov. Anterior, propunerea fusese respinsă şi de grupul tehnico-ştiinţific din subordinea CNSU.

Comitetul a decis, însă, intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incidenta,
bucuresti,
capitala,
scadere,
anunt,
locuitori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.