Incident la metrou. SMURD-ul a intervenit de urgenţă

Postat la 27 ianuarie 2017 1730 afişări

Circulaţia metroului a fost afectată vineri după ce unei persoane i s-a făcut rău la staţia Mihai Bravu, însă Metrorex a decis să permită circulaţia pe un singur sens între staţiile Dristor 2 şi Timpuri Noi.

Incident la metrou. SMURD-ul a intervenit de urgenţă

I s-a făcut unei persoane rău la Mihai Bravu, motiv pentru care reprezentanţii metroulului au chemat echipele SMURD şi toate autorităţile care se pot ocupă de cazul asta. La acest moment se circulă pe un singur sens între Dristor 2 şi Timpuri noi, adică circulaţia nu s-a oprit, până se acordă primul ajutor persoanei respective”, a declarat pentru MEDIAFAX un reprezentant al Metrorex.

De asemenea, reprezentanţii Metrorex au precizat că metroul circulă cu mici întârzieri din cauza faptului că se circulă pe un singur fir pe cele două staţii menţionate.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au precizat pentru MEDIAFAX că două ambulanţe intervin la staţia de metrou Timpuri Noi după ce au fost sesizaţi că un călător este inconştient.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.