Incident. Ciolacu i-a cerut unei colege să poarte mască: dreptul meu la viaţă nu se negociază

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 decembrie 2021 70 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a solicitat imperios ca toţi participanţii la şedinţa solemnă din Parlament să poarte mască de protecţie. „Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a spus Ciolacu.

Incident. Ciolacu i-a cerut unei colege să poarte mască: dreptul meu la viaţă nu se negociază

Marcel Ciolacu a făcut solicitarea înainte de discursul pe care l-a susţinut luni în Parlament. Pe fundal se aude vocea senatoarei independente Diana Şoşoacă.

„Eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog frumos, doamna colegă, să purtaţi mască şi să mă protejaţi ca să nu mă îmbolnăviţi”, a spus Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat de ce i-a solicitat colegei să poarte mască de protecţie.

„Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a declarat Ciolacu.

Incidentul a avut loc luni în timpul şedinţei solemne de la Parlament pentru marcarea a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
mască,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.