Incendiu la crama din Ceptura, judeţul Prahova. Focul a fost pus intenţionat

Autor: Laura Buciu Postat la 15 mai 2022 222 afişări

Incendiu la crama din Ceptura, judeţul Prahova. Focul a fost pus intenţionat

Un incendiu a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la crama din comuna Ceptura, judeţul Prahova. Poliţiştii prahoveni au stabilit, duminică, faptul că fostul a fost pus intenţionat de un bărbat de 28 de ani, care a fost reţinut.

Incendiul la crama din Ceptura a avut loc sîmbătă noaptea, în jurul orei 23:00. Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere şi o autospecială de prima intervenţie şi comandă. Incendiul s-a manifestat la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Nu au fost raportate victime şi nici persoane evacuate.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi au fost sesizaţi despre acest incendiu, iar din primele verificări a reieşit că acesta a fost provocat cu intenţie.

„În urma cercetărilor efectuate, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comună”, a transmis, duminică, Poliţia Prahova.

Faţă de bărbatul suepctat că a incendiat crama a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cramă,
incendiu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.