Încă un deces după incendiul de la „Matei Balş”. Bilanţul se ridică la 9 morţi

Autor: Laura Buciu Postat la 02 februarie 2021 51 afişări

Încă o persoană a decedat, marţi dimineaţa, în urma incendiului de la Institutul Naţional „Matei Balş”, ceea ce face la bilanţul să ajungă la 9 morţi. Ultimul deces s-a înregistrat la o femeie de 70 de ani, care era transferată la Spitalul de Urgenţă „prof. dr. Dimitrie Gerota”.

Încă un deces după incendiul de la „Matei Balş”. Bilanţul se ridică la 9 morţi

Ministerul Sănătăţii a transmis că a fost informat, marţi dimineaţă, despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul 5 al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 70 de ani, transferată după incendiu la Spitalul de Urgenţă „prof. dr Dimitrie Gerota”, care era internată în secţia de Terapie Intensivă.

Pacienta era în stare gravă, intubată, avea comorbidităţi şi era diagnosticată cu infecţie cu SARS-Cov-2.

Ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mort,
incendiu,
balş

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.