Încă o decizie radicală luată în Italia, la scurt timp după anunţul carantinei în toată ţara

Autor: Ioana Matei Postat la 10 martie 2020 161801 afişări

Încă o decizie radicală luată în Italia, la scurt timp după anunţul carantinei în toată ţara

Un specialist în finanţe din Italia a anunţat astăzi că toate plăţile pentru creditele ipotecare vor fi suspendate în ţară la scurt timp după ce guvernul a luat măsura extremă de a pune toată ţara în carantină în lupta cu coronavirusul.

Laura Castelli, ministrul adjunct al economiei, a făcut anunţul la o staţie de radio din ţară, potrivit Reuters.

Anunţul vine la scurt timp după ce prim-ministrul italian, Giuseppe Conte, a anunţat că se impune carantină pentru toti cei 60 de milioane de locuitori ai Italiei, dupa ce a anuntat initial masuri pentru nordul tarii. El a spus ca miza principala este acum sanatatea. 

Peste 9000 de persoane au fost infectate in Italia cu noul coronavirus si peste 450 de oameni au murit din cauza acestuia. 

Italia este astfel cea mai afectată ţară din Europa de noul coronavirus, iar aceste cifre au determinat guvernul Italiei sa ia masuri drastice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
credite ipotecare,
italia,
plati,
timp,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.