Inca 122 de ani pana cand vom fi racordati integral la canalizare

Postat la 19 iulie 2011 14 afişări

Romania are nevoie de inca 122 de ani pentru ca intreaga populatie sa fie conectata la sistemele de canalizare, potrivit calculelor ZF, care iau in considerare faptul ca circa 9,4 milioane de romani aveau la finalul anului trecut locuintele conectate la reteaua de canalizare, in crestere cu doar 103.000 fata de anul anterior.

In aceste conditii, doar 43,7% dintre romani au acces in prezent la retelele de canalizare. Astfel, Romania ramane in urma altor state din Europa Centrala si de Est, unde ponderea conectarii la sistemele de canalizare ajunge chiar si la 78%, asa cum se intampla in cazul Cehiei, sau la 60% in cazul Ungariei, potrivit agregatorului de informatii privind retelele de apa potabila Global Water Intelligence.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
canalizare,
racordare,
locuinte
/actualitate/inca-122-de-ani-pana-cand-vom-fi-racordati-integral-la-canalizare-8505698
8505698
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.