Înapoi la film

Autor: Ioana Matei Postat la 16 august 2020 76 afişări

Încă de când cinematografele şi-au închis uşile în perioada stării de urgenţă, oamenii au început să discute despre filme pe care îşi doresc să le vadă.

Înapoi la film

Pentru unii poate fi vorba despre Wonder Woman 1984, pentru alţii despre ultimul film Bond, No Time To Die, însă numele care apare cel mai des în discuţiile despre reîntoarcerea la cinema este Tenet, scrie BBC. Thrillerul science-fiction, realizat de Christopher Nolan, a cărui lansare era planificată la mijlocul lunii iulie, ar însemna reîntoarcerea cinemaului în vieţile noastre.

Lucrurile nu au mers încă aşa cum era planificat pentru filmul produs de Warner Bros, prin urmare lansarea acestuia a fost amânată pentru a doua parte a lunii august, pe 26, în lume, iar în Statele Unite, pe 3 septembrie.

Bugetul acestuia este de 200 de milioane de dolari, prin urmare o lansare cu sălile goale nu era de luat în calcul de către producătorii care nu au vrut să se reorienteze pe platformele de streaming.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.