În Top 10 căutări pe Google în 2018 a intrat picnic. Ce caută românii pe internet

Postat la 12 decembrie 2018 80 afişări

Cele mai populare cinci căutări ale românilor pe Google din 2018 sunt, în această ordine: rezultatele la bacalaureat; rezultatele la evaluare naţională; eMag Black Friday; Campionatul Mondial de fotbal şi Simona Halep, arată datele prezentate miercuri.

În Top 10 căutări pe Google în 2018 a intrat picnic. Ce caută românii pe internet

Top 10 al celor mai populare căutări este completat de: calendar ortodox; picnic cuvânt; Andrei Gheorghe; Avicii; admitere liceu. Andrei Gheorghe şi DJ-ul suedez Avicii au decedat în acest an.

„În afară de căutările legate de educaţie şi Black Friday, Campionatul Mondial de Fotbal de anul acesta a polarizat interesul în căutări al românilor, alături de Simona Halep, cel mai în formă sportiv român. De altfel, tenisul a depăşit de cele mai multe ori fotbalul în căutările românilor pe Google în 2018. Exatlon şi „Fifty Shades Freed” sunt titlurile care conduc topurile celor mai „în trend” emisiuni TV, respectiv filme, în căutările românilor în 2018. La capitolul smartphone-uri, lista este împărţită între Huawei, iPhone şi Samsung, iar dieta Rina şi reţeta de tiramisu sunt vedetele căutărilor anul acesta în cele două liste oarecum antagonice: diete şi reţete”, au detaliat reprezentanţii Google.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cautari,
romani,
google,
top,
picnic,
cautare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.