În timp ce românii închid constant fabrici, un gigant internaţional deschide o nouă fabrică în România. Compania creează sute de locuri de muncă

Autor: Ioana Matei Postat la 07 februarie 2020 10963 afişări

În timp ce românii închid constant fabrici, un gigant internaţional deschide o nouă fabrică în România. Compania creează sute de locuri de muncă

Grupul De'Longhi a anunţat achiziţia unui nou centru de producţie în România, în localitatea Mădăras, judeţul Bihor. Platforma industrială are 25.000 mp, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite în viitoarea activitate de producţie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii De'Longhi.

Potrivit reprezentanţilor companiei, tranzacţia este menită să sprijine creşterea organică urmărită de Grup pentru principalele pieţe, în concordanţă cu strategia de reducere a timpului de producţie şi livrare a produselor companiei, menţinând acelaşi nivel ridicat de calitate şi control al producţiei. 

În această nouă locaţie, compania va angaja peste 500 de persoane şi, având la bază experienţa de succes a fabricii din Cluj, va consolida prezenţa Grupului în regiune. 

Cu o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de euro, Grupul De’Longhi este activ în proiectarea, fabricarea şi distribuţia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a aparatelor de aer condiţionat şi radiatoarelor, precum şi a aparatelor de îngrijire a domiciliului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bihor,
companie,
romania,
fabrica,
timp,
cumparare,
fabrici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.