În plină vară, românii fac planuri pentru vacanţele din iarnă

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 august 2017 238 afişări

India, Thailanda, Cuba, Republica Dominicana, Maldive sunt doar cateva dintre destinatiile cautate de romani pentru inceputul anului 2018. Daca Revelionul la plaja ramane vacanta preferata de romani pentru sarbatorile de iarna, luna ianuarie devine din ce in ce mai interesanta pentru turistii care vor sa economiseasca 300 - 400 euro/persoana pentru vacante in destinatii exotice.

În plină vară, românii fac planuri pentru vacanţele din iarnă

“Romanii au inceput sa urmareasca ofertele speciale, iar perioada sarbatorilor de iarna si prima luna din an nu face exceptie, astfel Ianuarie fiind full sezon, preturile sunt mai avantajoase in raport cu finalul de an, fiind reduse cu cel putin 20%. Astfel, un circuit in India poate ajunge la 1290 euro/persoana, iar un circuit in Mexic, de 11 zile, costa 2190 euro/persoana. In acest an, am constatat ca multi dintre turistii care alegeau destinatiile de ski si-au indreptat atentia pentru sejururi la plaja, nu de Revelion, ci in prima luna din an“ declara Sorin Stoica, co-proprietar Eturia.

“Motivul pentru care agentia de turism Eturia poate sustine sejururi in destinatii exotice la preturi competitive este acela ca pachetele sunt create cu un an inainte, iar rezervarile sunt facute in avans tocmai pentru a aduce un avantaj competitiv pe piata de turism autohtona, directionat exclusiv catre client, turistul roman” declara Sorin Stoica.

Infiintata in anul 2007, Eturia este prima agentie “tailor made” din Romania. Astazi, compania pune la dispozitia turistilor romani vacante exotice personalizate in peste 120 de destinatii din intreaga lume, dar si vacante cu plecari predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. In anul 2016, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 8 milioane de euro, iar in 2017 se estimeaza o crestere de 40%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
iarna,
plaja,
revelion,
Eturia,
Sorin Stoica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.