In noaptea aceasta trecem la ora de iarna. Ceasurile vor fi date cu o ora inapoi

Postat la 30 octombrie 2010 14 afişări

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna. Ora 4.00 va deveni ora 3.00, iar ziua de 31 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an.

Potrivit astronomilor, ca regula, ora oficiala de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie. Romania se afla in fusul orar 2, iar perioada dintre lunile octombrie si martie (cea a lunilor de iarna) este denumita "timpul legal roman".

Trecerea la ora de iarna, ora Europei Orientale, nu va modifica mersul trenurilor in vigoare pana la acea data, a anuntat CFR Calatori. Toate trenurile care au ora de plecare dupa 4.00, ora oficiala de vara, vor pleca respectand ora Europei Orientale.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-noaptea-aceasta-trecem-la-ora-de-iarna-ceasurile-vor-fi-date-cu-o-ora-inapoi-7631994
7631994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.