În ce condiţii poate fi vizitat târgul de turism de la Romexpo, organizat între 24 şi 26 februarie, şi pentru ce destinaţii anunţă reduceri agenţiile participante

Autor: Andra Stroe Postat la 23 februarie 2022 58 afişări

În ce condiţii poate fi vizitat târgul de turism de la Romexpo, organizat între 24 şi 26 februarie, şi pentru ce destinaţii anunţă reduceri agenţiile participante

După doi ani de pauză, târgul de turism de la Romexpo îşi reia prezenţa fizică, în intervalul 24-27 februarie. Una dintre companiile participante este Hello Holidays, agenţia având şi o campanie de reduceri online în intervalul 23-28 februarie.

Reprezentanţii businessului anunţă reduceri pentru sejururile în Sharm el Sheikh de la final de martie, şi pentru cele din Hurghada, din martie şi aprilie. Potrivit agenţiei, circuitul cu croazieră pe Nil, de opt zile, cu avionul, organizat în aprilie şi în mai, costă cu 50 de euro/persoană mai puţin. „Toată luna martie, circuitul Pamukkale - Efes costă numai 99 de euro/persoană, în timp ce în aprilie circuitele la Cazanele Dunării, Cappadocia, Comorile Istanbulului, Macedonia, Maramureş, Bosnia – Albania sunt mai ieftine cu 15%.” Alte reduceri sunt aplicate pentru circuitele programate de Paşte la Cazanele Dunării, în Maramureş şi la Budapesta, pentru vacanţele cu autocarul în Marmaris, Bodrum şi Kusadasi la început de sezon, dar şi pentru diverse staţiuni din Grecia şi Bulgaria, printre altele.

În perioada desfăşurării târgului, accesul vizitatorilor la Romexpo se face pe la porţile A şi B, începând cu ora 10.00, în baza Certificatului Verde care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală, dar este permis şi celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. Un punct de testare pentru teste antigen la un cost de 25 de lei se află în parcarea B. Intrarea la această ediţie a târgul de turism este gratuită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reduceri,
targ,
romexpo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.