Immochan România demarează faza rezidenţială a proiectului Coresi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2015 334 afişări

Immochan continuă dezvoltarea celui mai mare proiect de regenerare urbană din România şi demarează cea de-a treia fază a proiectului Coresi: zona rezidenţială cu un potenţial de 3.000 de apartamente, pe o suprafaţă de 46 de hectare. Complexul rezidenţial va fi dezvoltat în parteneriat cu Avantgarden Immo Invest, companie administrată de Daniela Kasper, care are rxperienţă în dezvoltarea imobiliară, în Braşov.

Immochan România demarează faza rezidenţială a proiectului Coresi

Denumit Coresi Avantgarden, noul complex rezidenţial va continua modernizarea oraşului Braşov şi va readuce la viaţă 8% din suprafaţa oraşului.

„La deschiderea proiectului Coresi Braşov, am pornit la drum cu o promisiune: aceea de a nu construi doar metri pătraţi, ci de a crea noi spaţii de viaţă pentru locuitori.

În alegerea partenerului am ţinut cont de calitatea proiectelor dezvoltate de către”, declară Tatian Diaconu, CEO al Immochan România.

„Ne-am dorit să fim parteneri în proiectul Coresi, care a devenit deja o referinţă pentru oraş şi pentru braşoveni. Acesta este unic atât prin conceptul în sine, cât şi prin arhitectură şi integrarea în spaţiul urban. Ambiţia noastră este de a realiza  proiectul după cele mai avansate norme tehnice şi constructive din piaţă, aducând în parteneriat competenţele acumulate în peste zece ani de activitate”, spune Daniela Kasper, CEO  Avantgarden Immo Invest.

Complexul rezidenţial oferă perspectiva unică a doi parteneri cu expertize complementare: cea comercială şi cea rezidenţială. Proiectarea Coresi Avantgarden se va realiza după standarde BREEAM de dezvoltare durabilă şi respect al mediului înconjurător.

Coresi Avantgarden beneficiază de infrastructura rutieră dezvoltată recent, de proximitatea cu cel mai mare parc al oraşului, dar şi cu zona de activităţi terţiare şi universitare. Complexul va fi dotat cu echipamente destinate confortului locuitorilor săi – locuri de joacă pentru copii, parcări, spaţii comerciale şi de utilitate publică.

Coresi Avantgarden se adresează deopotrivă braşovenilor dar şi celor care doresc o locuinţă de vacanţă sau investitorilor dornici să-şi constituie un patrimoniu într-un oraş în continuă dezvoltare.

Complexul va include trei tipuri de locuinţe: de tip studio, apartamente de două şi trei camere.

Într-o primă fază, Coresi Avantgarden va prinde contur printr-un lot de 150 de apartamente, iar lucrările de construcţie vor începe în perioada martie-aprilie 2016. „Începând cu cel de-al doilea an, ritmul anual se va dubla sau tripla, în funcţie de capacitatea de absorbţie a pieţei”, adaugă Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizarea patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 pentru a gestiona patrimoniul Grupului, iar acum operează 375 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

Prin proiectul Coresi Avantgarden, compania îşi diversifică activitatea într-un domeniu nou – acela al dezvoltărilor rezidenţiale.

Avantgarden Immo Invest este o companie specializată în promovarea, realizarea şi comercializarea de proiecte rezidenţiale, condusă de Daniela Kasper. Compania are un portofoliu de proiecte reprezentative, cumulând 1300 de apartamente construite în perioada 2006-2016: complexele rezidenţiale Avantgarden1 şi Avantgarden2 Braşov şi proiectul Avantgarden Tractorul, finalizat în 2016 şi comercializat în totalitate.

In cadrul parteneriatului Coresi, Avantgarden va pune la dispoziţia proiectului competenţa acumulată în cei 10 ani de dezvoltări imobiliare - proiectare, arhitectură, management de proiect, vânzări, marketing.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/immochan-romania-demareaza-faza-rezidentiala-a-proiectului-coresi-14923170
14923170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.