Imaginile uluitoare surprinse de un pilot în timpul unui zbor deasupra fluviului Amazon - GALERIE FOTO

Postat la 03 martie 2017 3413 afişări

Un pilot de avion a surprins imagini uluitoare în timpul unui zbor deasupra fluviului Amazon. Fiind la bordul unui Boeing 767-300, pilotul a fotografiat imagini în timp de furtună, relatează Dailymail. Într-o serie de fotografii se poate vedea un nor care seamănă cu un vulcan ce erupe, dar şi imagini cu fulgere spectaculoase.

Este exact genul de furtună care poate speria orice călător cu avionul care are, de regulă, o strângere de inimă când se urcă în avion. Pe de altă parte, pentru pasionaţii de fotografii, aceste imagini sunt un argument în plus pentru ca de fiecare dată când vă rezervaţi un loc pentru o călătorie cu avionul să cereţi un loc la geam. „Nu am văzut niciodată asemenea fulgere. Oare ce determină traiectoria unui fulger?” a spus pilotul care a imortalizat imaginile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apocalipsa,
imagini,
avion,
pilot,
timp,
amazon,
fotografii,
furtuna,
zbor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.