Iliescu, despre liberalii critici: Nu poţi să pui pumnul în gură omului, mai bine să spună ce gândeşte

Postat la 19 aprilie 2013 19 afişări

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, că, în cazul liberalilor care au avut ieşiri critice la adresa premierului, acestora nu li se poate "pune pumnul în gură" şi mai bine spun ce gândesc, fiind necesar un dialog raţional cu respectivii membri PNL.

Iliescu, despre liberalii critici: Nu poţi să pui pumnul în gură omului, mai bine să spună ce gândeşte

 Iliescu a fost întrebat cum ar trebui să reacţioneze PSD faţă de liberalii de care s-a arătat nemulţumit premierul Victor Ponta.

"Să accepte ceea ce este raţional, fie criticile unora sau altora, şi să răspundă raţional, cu argumente, la criticile nemotivate. (...) E greu să-i pui pumnul în gură omului care gândeşte ceva. Mai bine să spună ce are de spus, dar intrat într-un dialog şi văzut ce e raţional, ce-i neraţional în ceea ce se afirmă", a răspuns Iliescu.

Premierul Victor Ponta a declarat că va ignora "până la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzăverde, Roşca Stănescu şi Orban, dar a avertizat că aceste "vedete de Dâmboviţa care nu pot să-şi ţină gura" încep să reprezinte un risc pentru funcţionarea USL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iliescu-despre-liberalii-critici-nu-poti-sa-pui-pumnul-in-gura-omului-mai-bine-sa-spuna-ce-gandeste-10766830
10766830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.