IKEA testează, pe 30 de pieţe, un serviciu de închiere a mobilierului

Postat la 03 aprilie 2019 94 afişări

Compania suedeză IKEA va extinde testele care le vor permite clienţilor să închirieze birouri şi canapele, în dorinţa de a se îndepărta de conceptul de vânzare a mobilierului cu preţ scăzut, ca răspuns la preocupările legate de mediu, informează Reuters.

IKEA testează, pe 30 de pieţe, un serviciu de închiere a mobilierului

IKEA a declarat, pentru prima dată, că ia în considerare ideea de închiriere a mobilierului, în luna februarie a acestui an. Compania şi-a prezentat planurile miercuri, într-un eveniment organizat în cadrul primului magazin sustenabil, din Kaarst, Germania, deschis în 2017.

„Testarea oportunităţilor pentru ofertele de leasing este una dintre modalităţile prin care dorim să ne realizăm strategia de transformare”, a declarat Jesper Brodin, director executiv al Ingka Group, care deţine majoritatea magazinelor IKEA. „Schimbările climatice şi consumul nesustenabil sunt printre cele mai mari provocări cu care se confruntă societatea actuală”, a completat acesta.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ikea,
mobilier,
testare,
piata,
serviciu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.