IKEA recheamă un produs alimentar în magazine: „Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create”

Autor: Ioana Matei Postat la 12 martie 2019 484 afişări

IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, de 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

IKEA recheamă un produs alimentar în magazine: „Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create”

„Siguranţa alimentară este o prioritate pentru IKEA şi dorim să ne informăm clienţii că prăjiturile SÖTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 şi 18-04-2019 sunt afectate de această rechemare. Clienţii alergici sau cu intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte sunt sfătuiţi să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi înapoi suma integrală plătită pe produs”, spun reprezentanţii companiei în comunicatul de presă transmis.

Produsul rechemat în magazine conţine pudră de zer, derivată din lapte, ceea ce face ca produsul să prezinte un posibil risc pentru sănătatea celor care au alergie sau intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte. „Deşi pudra de zer este menţionată în lista ingredientelor, laptele nu este, din nefericire”, se explică în continuare în comunicat.

„Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create”, încheie reprezentantul companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lapte,
ikea,
rechemare,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.