Ieşean condamnat după ce a jucat ”la păcănele” banii europeni primiţi pentru fermieri

Postat la 18 aprilie 2018 150 afişări

Un ieşean a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare după ce a jucat ”la păcănele” o parte din banii europeni primiţi în cadrul proiectului ”Instalarea tinerilor fermieri”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ieşean condamnat după ce a jucat ”la păcănele” banii europeni primiţi pentru fermieri

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au decis condamnarea lui Andrei Anti la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei.

Instanţa i-a impus lui Anti Andrei obligaţia de a urma un curs de calificare profesională. De asemenea, acesta va presta o muncă neplătită în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Butea, pe o perioadă de 70 de zile.

Ieşeanul este obligat la plata sumei de 107.304 lei, au declarat, miercuri, magistraţii ieşeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.