„Ideologia lui este însuşi el”. The Guardian: Dragnea, comparat cu Viktor Orban şi Jaroslaw Kaczyński de oficialii de la Bruxelles

Postat la 08 mai 2019 66 afişări

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a devenit o figură deranjantă pentru mulţi oficiali de la Bruxelles, fiind comparat cu premierul Ungariei, Viktor Orban sau cu preşedintele partidului polonez Dreptate şi Justiţie, Jaroslaw Kaczyński, scrie cotidianul The Guardian.

„Ideologia lui este însuşi el”. The Guardian: Dragnea, comparat cu Viktor Orban şi Jaroslaw Kaczyński de oficialii de la Bruxelles

„Dragnea a fost condamnat pentru fraude electorale şi îi este interzis să devină premier, însă puţin se îndoiesc că acesta nu este cel care ia de fapt deciziile şi conduce Guvernul. Criticii îl acuză că este principalul subiect pentru care preşedinţia României a devenit un obstacol pentru guvernul ţării, care a fost marcat de un conflict cu Bruxellesul din cauza reformelor judiciare", scriu jurnaliştii de la The Guardian.

Cotidianul scrie despre Liviu Dragnea că a devenit o figură proeminentă în politica locală, devenind liderul PSD, un partid "care în aparenţă este de centru-stânga care foloseşte politici sociale conservatoare". Acesta mai este descris ca fiind "un adept al gestionării politicilor interne şi balansării forţelor regionale, însă nu este atât de priceput când vine vorba de apariţiile în public sau scena internaţională, preferând să aibă un rol în umbră".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
the guardian,
bruxelles,
oficiali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.