IBM numeşte un nou director de ţară pentru subsidiara din România

Autor: Andra Stroe Postat la 20 august 2018 88 afişări

Mitka Avramova este noul lider de ţară pentru IBM România, aceasta trecând de la poziţia sa anterioară de chief operating officer al filialei din România. În noul său rol, Mitka este responsabilă pentru toate activităţile ce privesc clienţii din România, acoperind întregul portofoliu de produse şi servicii IBM pentru activitatea din România.

IBM numeşte un nou director de ţară pentru subsidiara din România

De-a lungul carierei sale de 14 ani în IBM, Mitka a deţinut o serie de poziţii de management în vânzări, operaţiuni cât şi în ecosistemul partenerilor de afaceri ai companiei în Bulgaria şi Europa de Sud-Est.

Mitka Avramova deţine o diplomă de master în informatică obţinută de la Universitatea Tehnică Slovacă din Bratislava şi un MBA de la Şcoala de Afaceri Warwick.

                      

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.