Ialomiţianu: ANAF nu mai are scuză, evaziunea trebuie sancţionată mult mai dur

Postat la 05 ianuarie 2012 22 afişări

ANAF are la îndemână toată legislaţia necesară pentru combaterea evaziunii fiscale şi trebuie să apară rezultate şi în controlul averilor mari nedeclarate, afirmă ministrul finanţelor Gheorghe Ialomiţianu.

"ANAF nu mai are scuză pentru că avem toată legislaţia necesară. Putem compara situaţia celor care au avut creşteri de avere, dar n-au declarat venituri pentru impozitare. Evaziunea trebuie sancţionată mult mai dur ca până acum", a declarat ministrul la postul public de radio România Actualităţi. El a menţionat în particular agricultura ca o zonă de evaziune pentru care vor fi luate măsuri speciale, amintind însă şi evaziunea înregistrată pe zona accizelor.

Alte stiri pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
sanctiuni,
evaziune,
fisc,
ialomitianu
/actualitate/ialomitianu-anaf-nu-mai-are-scuza-evaziunea-trebuie-sanctionata-mult-mai-dur-9128690
9128690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.