Huidu va fi scos de la Terapie Intensiva, insa va ramane internat inca doua saptamani

Postat la 03 ianuarie 2011 6 afişări

Serban Huidu va fi mutat, in cursul zilei de luni, de la Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, dupa ce a iesit din coma indusa si starea sa s-a ameliorat, medicii stabilind ca el mai trebuie sa ramana internat cel putin doua saptamani.

Astfel, conform unui nou buletin medical remis de medici, Huidu va fi mutat in cursul zilei de luni de la Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei de Neurologie a spitalului.Potrivit medicilor, recuperarea ar putea dura intre doua saptamani si o luna. Huidu va ramane internat cel putin doua saptamani in spital, dar recuperarea sa completa ar putea dura cateva luni. De asemenea, medicii au precizat ca Huidu se recupereaza foarte rapid, dar ca este in continuare slabit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Serban Huidu,
coma,
accident,
schi
/actualitate/huidu-va-fi-scos-de-la-terapie-intensiva-insa-va-ramane-internat-inca-doua-saptamani-7859975
7859975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.