Huidu, amendat în august pentru depăşirea vitezei cu aproape 50 km/h în zona Timişul de Sus

Postat la 17 octombrie 2011 16 afişări

Şerban Huidu a fost sancţionat în luna august cu şase puncte de amendă pentru depăşirea vitezei legale cu aproape 50 de kilometri în aceeaşi zonă în care a produs, duminică, accidentul soldat cu trei morţi, a declarat luni şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă.

Comisarul şef de poliţie Lucian Diniţă a precizat că, în luna august, Şerban Huidu a fost depistat conducând maşina cu o viteză de aproximativ 99 de kilometri la oră în zona în care a avut loc accidentul de duminică. Potrivit lui Diniţă, Şerban Huidu a fost sancţionat în luna august cu şase puncte de penalizare pentru depăşirea vitezei legale. Directorul Direcţiei de Poliţie Rutieră a mai spus că Şerban Huidu a primit de-a lungul timpului 14 sancţiuni de la poliţiştii rutieri, în 2005 şi în 2009 fiindu-i suspendat permisul de conducere. Lucian Diniţă, a precizat că Şerban Huidu a avut permisul suspendat în 2009 pentru depăşire neregulamentară şi în 2005 pentru că nu a respectat culoarea roşie a semaforului.ţ

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
victime,
moarte,
deces
/actualitate/huidu-amendat-in-august-pentru-depasirea-vitezei-cu-aproape-50-km-h-in-zona-timisul-de-sus-8875839
8875839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.