Huidu a spus că din cauza condiţiilor meteo nu a mai putut controla maşina

Postat la 17 octombrie 2011 10 afişări

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a declarat, luni, că Şerban Huidu le-a explicat medicilor că accidentul s-a petrecut în condiţiile în care "din cauza modificărilor climaterice" nu a mai putut controla maşina.

"Ne-a spus că din cauza modificărilor climaterice nu a mai avut controlul vehiculului, a intrat pe contransens şi s-a ciocnit cu autoturismul care circula din sens opus. Asta a fost tot", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă. Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa şi şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov. Şoferul Daciei a murit pe loc, iar femeia a murit la scurt timp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
victime,
moarte,
deces
/actualitate/huidu-a-spus-ca-din-cauza-conditiilor-meteo-nu-a-mai-putut-controla-masina-8875973
8875973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.