Huawei lansează primele laptopuri ale companiei şi intră în competiţie cu Lenovo, Dell sau HP - GALERIE FOTO

Postat la 24 mai 2017 100 afişări

Huawei MateBook X, MateBook E şi MateBook D completează oferta de portabile a companiei şi promit să redefinească intersecţia dintre dispozitive mobile şi computere personale, scrie Go4it.ro

Noile modele din gama MateBook se remarcă prin:

Huawei MateBook X:  Este un notebook de 13” cu design modern şi practic, oferind un raport ecran-carcasă de 88% şi margini de 4,4 mm. Portabilul foloseşte o configuraţie cu procesor Intel Core i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos şi buton de pornire pe baza amprentei, care integrează un procesor independent criptat.

Huawei MateBook E: Notebook-ul 2 în 1 cu un design elegant şi cu un raport ecran-carcasă de 84%, încorporează noua tastatură Folio cu unghi de rotire maxim de 160°, ecran 2K şi un procesor Intel Core i5 sau m3 de generaţie a 7-a.

Huawei MateBook D: Este un notebook de 15,6” cu raport ecran-carcasă de 83% şi un unghi de vizualizare de 178°, dotat cu procesor Intel Cor i7 sau i5 de a 7-a generaţie, GPU NVIDIA GeForce 940MX şi sistem audio Dolby Atmos.

Citiţi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.