Cel mai mare operator hotelier din lume deschide o nouă unitate în România. Unde se va afla acesta

Autor: Ioana Matei Postat la 24 mai 2017 483 afişări

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est şi unicul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels din regiune, îşi consolidează dezvoltarea în România odată cu deschiderea Mercure Sighişoara, primul Hotel Mercure din afara Bucureştiului, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Cel mai mare operator hotelier din lume deschide o nouă unitate în România. Unde se va afla acesta

“În România, fiind una dintre cele mai dinamice pieţe din regiune, vizăm poziţia de lider de piaţă prin continuarea dezvoltării reţelei noastre de hoteluri, cu precădere prin încheierea de parteneriate cu potenţiali parteneri locali. Sunt încântat de sosirea brandului Mercure la Sighişoara, urmată de noi deschideri planificate pe întreg teritoriul României, confirmând astfel dinamismul startegiei noastre de dezvoltare în ţară.” – a comentat Gilles Clavie, Preşedinte şi CEO al Orbis Hotel Group.

Actualul Binderbubi Hotel şi Spa din Sighişoara se transformă alăturându-se renumitei reţele Mercure şi va fi administrat de Orbis Hotel Group în cadrul unui contract de management cu compania locală Daflog.

Mercure este o marcă non-standardizată de tip midscale a brandului AccorHotels ce oferă hoteluri de inspiraţie locală. Mercure este singura marcă midscale ce combină forţa unei reţele internaţionale cu angajament puternic pentru calitate şi experienţa agreabilă a hotelurilor puternic înrădăcinate în comunitatea locală.

Mercure Sighişoara Binderbubi Hotel şi Spa va dispune de 52 de camere, 3 săli de şedinţe, 2 restaurante, un bar şi un centru spa. Poziţionat la baza dealului Cetăţii, situat la confluenţa a trei cartiere săseşti transilvănene, oferă o privelişte spre cele mai importante atracţii ale locului, distingându-se printr-o perfectă armonizare şi încadrare arhitectonică în mijlocul unei zone plină de istorie. Hotelul este programat să se deschidă la sfârşitul trimestrului al III-lea al acestui an.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.