Uber cere, printr-un amendament, exceptarea platformelor tehnologice de la aplicarea Legii 38/2003

Postat la 24 mai 2017 53 afişări

Uber a depus, miercuri, un amendament la proiectul de OUG prin care se intenţionează modificarea legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, potrivit unui comunicat transmis miercuri de companie.

Uber cere, printr-un amendament, exceptarea platformelor tehnologice de la aplicarea Legii 38/2003

Uber cere Ministerului Transporturilor includerea următorului amendament: „Platformele tehnologice care funcţionează potrivit legii române, precum şi deplasarea persoanelor cu autovehicule proprietate personală care s-au organizat în vederea deplasării prin intermediul platformei tehnologice sunt exceptate de la aplicarea prevederilor Legii 38/2002.”

„Amendamentul depus astăzi este în linie cu angajamentul luat de reprezentanţii Guvernului, care au agreat că Uber este un serviciu diferit şi complementar celui de taxi şi că este nevoie de un cadru de reglementare distinct”, se arată în comunicatul Uber.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.