DPAP: cifra de afaceri va atinge 7 milioane de euro în 2017

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 24 mai 2017 101 afişări

DPAP (Department of Procurement and Acquisition Platform), companie ce activează în domeniul consumabilelor pentru firme (produse de birotică, papetărie, electro-IT), îşi propune să crească cifra de afaceri pentru anul 2017 cu peste 40% faţă de anul precedent, până la pragul de 7 milioane de euro.

DPAP: cifra de afaceri va atinge 7 milioane de euro în 2017

Până în prezent, cele mai căutate categorii de produse au fost hârtia de copiator, tonerele şi cartuşele, dar şi produsele pentru arhivare, cum ar fi bibliorafturile sau produsele conexe acestora.

Prin activitatea sa, DPAP se adresează în mod special microîntreprinderilor cu până la 10 angajaţi, companiilor mici care au până la 50 de angajaţi şi companiilor mijlocii cu până la 250 de angajaţi. Dintre acestea, cele mai importante sunt microîntreprinderile şi companiile mici.

DPAP este prezentă pe piaţa din România din 1998, dispunând de o capacitate de livrare de peste 500 de comenzi pe zi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.