Hotelul Ambasador, primul din Bucureşti cu certificare internaţională Hello Hygiene

Autor: Daniel Lazar Postat la 02 septembrie 2020 185 afişări

Hotelul Ambasador, primul din Bucureşti cu certificare internaţională Hello Hygiene

Hotelul Ambasador, care are 99 de camere clasificate la 4 stele, un restaurant şi două săli de conferinţă, este primul din Bucureşti care a obţinut un certificat recunoscut internaţional în conformitate cu standardul Hello Hygiene. Aceasta este o schemă de certificare sub licenţă internaţională IQNet, la stabilirea căreia s-au avut în vedere recomandările şi orientările naţionale şi internaţionale legate de prevenirea bolilor transmisibile. Acestea includ, dar nu se limitează la: Operational Considerations for COVID-19 management in the accommodation sector. World Health Organization (2020); Health Advice on Prevention of Coronavirus disease (COVID-19) for Hotel Industry. Centre for Health Protection (2020); Codex Alimentarius – HACCP; Legislaţia şi reglementările aferente epidemiei COVID-19 emise de Parlamentul, Guvernul României şi instituţiile abilitate.

Hotelul Ambasador a avut un contract în valoare de maxim 1,3 milioane lei, fără TVA, care a fost încheiat cu Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti (ASSMB), la finele lunii martie din acest an, pentru cazarea cadrelor medicale.

Purtând semnătura arhitectului Arghir Culina, hotelul şi-a deschis porţile în anul 1939 având la inaugurare „una dintre cele mai moderne instalaţii sanitare din Europa”. Situat pe Bulevardul Magheru al capitalei, Hotelul Ambasador, ce iniţial oferea un confort de 3 stele oaspeţilor săi, a beneficiat în 2012 de o renovare de proporţii, încheiată în 2013, fiind astăzi un hotel de 4 stele.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.