Hotărârea CSAT pe CFR Marfă, publicată de Preşedinţie: Privatizarea, responsabilitatea Guvernului - VEZI DOCUMENTUL

Postat la 01 august 2013 30 afişări

Preşedinţia a publicat miercuri hotărârea CSAT din 5 februarie privind avizarea privatizării CFR Marfă, în document afirmându-se că "modalitatea concretă şi procedura de privatizare se află în responsabilitatea Ministerului Transporturilor şi a Guvernului României".

Hotărârea CSAT pe CFR Marfă, publicată de Preşedinţie: Privatizarea, responsabilitatea Guvernului - VEZI DOCUMENTUL

Potrivit hotărârii publicate pe site-ul Preşedinţiei, la secţiunea CSAT - hotărâri emise de Consiliu, CSAT avizează proiectul de HG pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfă şi a mandatului Ministerului Transporturilor pentru implementarea acesteia.

În articolul 2 al hotărârii se arată că "modalitatea concretă şi procedura de privatizare se află în responsabilitatea Ministerului Transporturilor şi a Guvernului României".

Hotărârea CSAT mai cuprinde şi solicitarea către Ministerul Transporturilor de a include în contractul de privatizare clauze potrivit cărora cumpărătorul se obligă, sub sancţiunea rezoluţiunii contractului şi plata unor daune interese, să menţină obiectul de activitate al CFR Marfă şi să întreprindă toate măsurile necesare pentru îndeplinirea de către companie, pe toată durata sa de existenţă, a obligaţiilor de natură strategică ce îi revin potrivit legislaţiei în vigoare, protocoalelor şi acordurilor naţionale şi internaţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hotararea-csat-pe-cfr-marfa-publicata-de-presedintie-privatizarea-responsabilitatea-guvernului-vezi-documentul-11189887
11189887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.